Wenst u advies of een offerte, kom dan zeker op afspraak.

Melding sluiten
Shutterstock 1014655150
shutterstock_1014655150

Pompen

De centrale circulatiepomp in je woning is het kloppend hart voor je verwarming: deze pomp zorgt ervoor dat het water je huis rond wordt gepompt. Zonder performante circulatiepomp is een goed werkende centrale verwarming niet mogelijk. Is het iets te koud in huis? De circulatiepomp zal warm water naar je verwarmingselementen sturen, terwijl het koude water terug naar de ketel wordt gepompt. Kies je voor een nieuw en energiezuinig exemplaar op maat van je woning, dan zal dit een mooie besparing op je energiefactuur betekenen!

Kelderpomp

Heeft een typisch Belgische regendagje kelder blank gezet? Hiervoor heeft Dupont verschillende kelderpompen of dompelpompen in het aanbod. Dompel de pomp gewoon onder in het overtollige water, en de pomp zuigt het water op. Je kan kiezen voor een dweilpomp die het water oppompt tot je de rest eenvoudig kan wegdweilen, of je gaat voor een schoonwaterpomp of een vuilwaterpomp. Wil je water oppompen dat vervuild is met deeltjes groter dan een zandkorrel, dan kies je best voor een vuilwaterpomp. Bij Dupont staan onze adviseurs uiteraard klaar om je het juiste advies te geven.

Regenwaterpomp

Gemiddeld verbruikt een Vlaming 120 liter drinkwater per dag. Dat is veel! Zeker als je weet dat voor een groot deel van dat verbruik ook regenwater kan volstaan. Dat valt hier in België volgens velen maar al te vaak met bakken uit de hemel: we kunnen met z’n allen dus enorm besparen op drinkwater als we dat regenwater opvangen en waar mogelijk gebruiken in ons huishouden. Laat je adviseren bij Dupont en investeer in een goede regenwaterpomp. Je portemonnee én onze blauwe planeet zullen je dankbaar zijn dat je geen tientallen liters drinkwater per dag meer door het toilet spoelt.

Wc-vergruizer

Wil je een toilet plaatsen waar het technisch onmogelijk lijkt? Dan is een wc-vergruizer de perfecte oplossing. Die vermaalt alles wat je in je toilet doorspoelt, zodat ook dat toilet op die krappe of moeilijk bereikbare plaats mogelijk wordt. Laat je niet van de wijs brengen als je een extra toilet wilt plaatsen waar het op het eerste zicht niet zo evident lijkt: kom bij Dupont de mogelijkheden bespreken.

Ontdek ons uitgebreid gamma aan producten

Professional? Bezoek hier onze online shop

Maak nu een afspraak in één van onze toonzalen.

Heeft u graag een persoonlijke rondleiding en / of professioneel advies in één van onze toonzalen? Dit kan!

Maak nu een afspraak